Igångsättningvecka

Igångsättnings-vecka 

31 juli – 4 augusti 2023
Vill ni hjälpa till att rida igång en av lektionshästarna under vecka 31? Kostnaden är 500 kr och veckan avslutas med en lektion och en gemensam uteritt för de som önskar.

Ni får vara här när ni vill mellan kl 8-16 då det finns personal på anläggningen. Behöver ni hjälp så finns personal eller ungdomsledare på anläggningen att fråga. 

Ni ansvarar under veckan för att er häst blir visiterad, borstad, riden och att boxen är mockad & torvad samt att krubba och vattenkopp hålls rena. Hästens sadel och träns tvättas och smörjs efter varje ridpass.

När du tar in din häst så får du aldrig lämna en häst ensam i hagen, då måste ni ta med den som är kvar till stallet. Samma sak vid utsläpp efter ridning, släpp aldrig ut en häst ensam i en hage, då får ni vänta tills någon annan är färdig eller be någon annan att släppa ut er häst senare.
Para gärna ihop er med de som rider hästar i samma hage 🙂

Ni får inte rida barbacka utan att ha pratat med personalen i förväg och ridpassen ska helst förläggas utomhus/på uteritt. 

Upplägget på ridpassen kommer att finnas anslaget på anslagstavlan i stallet när veckan början. Kom ihåg att hästarna har haft sommarledigt och att ni måste ta det lugnt med dem. 

I slutet av veckan kommer det anordnas en ridlektion och en gemensam uteritt som ingår i kostnaden. 

Priset för veckan är 500 kr som betalas i förskott (senast 28/7-23) till:
Bankgirokonto: 419-5 89 alternativt Swish 123 499 3937

Ange: ”vecka 31, ryttarens namn” som meddelande 

Observera att anmälan till veckan är bindande och ingen återbetalning av avgiften sker vid återbud

Varmt välkommen till en mysig vecka!