Kategorier
Nyheter

🐴Nu drar vårens försäljningar igång🐴

Vi kommer att sälja Sportlotter, Newbody och Kakor under mars/april. Vi hoppas att försäljningen håller samma nivå som under hösten då fler än någonsin sålde😁.Genom att den här typen av försäljning så kan vi hålla nere ridavgifterna.

Vi kommer att ha kataloger och lotter i ridhuset vid ingången till läktaren samt kataloger i stallet. Kom och hämta! All vinst går till ny utrustning(sadel och träns) till hästarna. Mer info finns i stallet på tavlan. Är ni osäker på något så tveka inte, kom och fråga oss.

❤De 6 bästa försäljarna vinner en ridlektion❤

För er som hellre sköter all försäljning online så finns länkarna här nedan⬇️ Skapa sedan ett konto, nu är det bara att köra igång.

kakservice.se/minasidor/LYPATE
https://portal.newbodyfamily.com/reg/TEMGMAK